• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Telefoon verkopen

Telefoon verkopen

Wil je snel en gemakkelijk jouw gebruikte smartphone verkopen tegen een eerlijke prijs? Mobielmakers maakt het mogelijk!

Vul het formulier onderaan de pagina in om jouw smartphone eenvoudig en vrijblijvend te laten taxeren. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun oude telefoon te verkopen om vervolgens een nieuwe of refurbished smartphone te kopen.

Het proces om jouw smartphone te verkopen is simpel:

1. Vul het formulier in

Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen voor jouw telefoon, vragen we je om relevante informatie in te vullen. Door het formulier in te vullen, krijgen we een nauwkeurig beeld van de staat van jouw toestel en kunnen we een eerlijke prijs voorstellen.

2. Gratis verzending

Om jouw smartphone gemakkelijk aan ons te verkopen, kun je jouw toestel zorgeloos opsturen met een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je snel nadat je jouw smartphone hebt aangemeld. Hiermee kun je het pakketje veilig bij elk PostNL-punt inleveren.

3. Laatste inspectie en direct geld

Zodra jouw toestel bij ons binnenkomt, gaan onze specialisten direct aan de slag. Ze controleren jouw smartphone grondig om de waarde nauwkeurig te bepalen. Als deze afwijkt van de eerdere schatting, doen we je direct een nieuw bod. Zo kun je altijd rekenen op een eerlijke prijs voor jouw toestel en ontvang je het geld snel op jouw rekening.

Dus, wil je snel en gemakkelijk jouw gebruikte smartphone verkopen tegen een eerlijke prijs? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en stuur jouw toestel gratis naar ons op!

Vrijblijvend een prijsofferte aanvragen

    Hi! Hoe kan ik je helpen?

    Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.