• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Telefoon verkopen

Telefoon verkopen

9.7/10 61 reviews van klanten

Verkoop jouw gebruikte smartphone eenvoudig voor een eerlijke prijs

Snel en voor een eerlijke prijs je smartphone verkopen aan Mobielmakers? Laat via het onderstaande formulier je smartphone eenvoudig en vrijblijvend taxeren. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun gebruikte smartphone te verkopen om zo vervolgens een nieuwe of refurbished smartphone te kopen.

In een paar simpele stappen je smartphone verkopen.

1. Vul het formulier in

Om een eerlijke prijs te kunnen geven voor het telefoon toestel dat je wilt verkopen, vragen wij je het formulier in te vullen met de relevante informatie. Door het invullen van het formulier kunnen wij een accuraat beeld krijgen van de staat van het toestel en hiermee een eerlijke prijs bepalen.

2. Stuur je smartphone gratis op!

Om je smartphone eenvoudig aan ons te verkopen kun je jouw toestel zorgeloos opsturen met een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je na het aanmelden van je smartphone snel op de mail. Hiermee kan je het pakketje veilig bij elk PostNL punt inleveren.

3. Laatste inspectie en direct geld!

Onze specialisten gaan direct aan de slag zodra het toestel bij ons binnen is. Ze controleren het grondig om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste prijs krijgt. Zo kunnen ze de waarde accuraat bepalen en, als deze afwijkt van de schatting, direct een nieuw bod doen. Zo kun jij altijd rekenen op een eerlijke prijs voor je toestel.

 

 


    Whatsapp ons