• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Telefoon verzekeringen

Telefoon verzekeringen

Bij Mobielmakers bieden we verschillende servicepakketten aan in samenwerking met verzekeringsmaatschappij WERTGARANTIE. Zo ben je gedekt bij verschillende kosten, zoals waterschade, kapotte onderdelen en diefstal. Wanneer je schade hebt aan je device, kunnen wij de reparatie in onze winkel uitvoeren zodat je je telefoon niet hoeft op te sturen en deze na 45 minuten weer kunt gebruiken.

Je telefoon verzekeren:

Het grote voordeel van onze verzekering is dat je je smartphone binnen één maand na aanschaf nog kunt verzekeren, zelfs als deze niet bij ons is aangeschaft. Ook mogen we alle toestellen verzekeren, inclusief refurbished toestellen. Bovendien zijn onze servicepakketten maandelijks opzegbaar en zijn we het aanspreekpunt voor de klant, waardoor er nooit discussies ontstaan bij schade.

Jouw iPad / tablet verzekeren:

Het servicepakket voor tablets is in principe hetzelfde als voor smartphones, maar dan een stuk goedkoper. Het grote verschil is dat we ook nog een tabletverzekering mogen aanbieden na reparatie of controle, dus zelfs als je tablet kapot is, kunnen we je nog verzekeren.

Reparaties ter plekke in onze winkel:

Als je bij ons een servicepakket afsluit, kunnen wij alle reparaties onder de €190,- ter plekke in de winkel uitvoeren. Als het bedrag van de reparatie boven de €190,- uitkomt, moeten wij eerst toestemming vragen van de verzekeringsmaatschappij. Na goedkeuring kunnen wij het device meteen in de winkel repareren. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere verzekeringen, waarbij je het device eerst moet opsturen en het al snel twee weken kwijt bent. Bij ons heb je het device na reparatie al na 45 minuten weer terug!

Gratis eerste maand:

En nu hebben we goed nieuws: om te vieren dat we ons Mobielmakers Servicepakket hebben gelanceerd, bieden we onze klanten de eerste maand helemaal gratis aan! Dus je bent de eerste maand GRATIS verzekerd!

De voordelen van onze servicepakketten op een rij:

  • Dekking bij verschillende kosten, zoals waterschade, kapotte onderdelen en diefstal
  • Reparaties ter plekke in onze winkel, zodat je je device niet hoeft op te sturen en deze na 45 minuten weer kunt gebruiken
  • Mogelijkheid om alle toestellen te verzekeren, inclusief refurbished toestellen
  • Maandelijks opzegbare servicepakketten
  • Aanspreekpunt voor de klant, waardoor er nooit discussies ontstaan bij schade
  • Gratis en onafhankelijk advies over het beste pakket voor jouw telefoon of tablet in onze winkel, via WhatsApp of e-mail
  • Gratis eerste maand bij het afsluiten van een servicepakket

Wil je meer informatie over onze servicepakketten? Kom dan langs in onze winkel, stuur ons een appje op 06 15 41 89 97 of een mail op info@mobielmakers.nl. Onze medewerkers geven je graag gratis en onafhankelijk advies over het beste pakket voor jouw telefoon of tablet.