• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Alles wat je moet weten over een refurbished iPhone

Alles wat je moet weten over een refurbished iPhone

Op zoek naar een goedkope en duurzame iPhone? Lees hier alles wat je moet weten over refurbished iPhones en ontdek de voordelen van het kopen van een gebruikte iPhone. Bij Mobielmakers vind je een ruim assortiment aan refurbished iPhones met 2 jaar garantie.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een gebruikte telefoon die volledig is opgeknapt en gecontroleerd voordat deze opnieuw wordt verkocht. Onze leveranciers controleren de telefoon op wel 50 verschillende punten en vervangen eventuele onderdelen om ervoor te zorgen dat de telefoon zo goed als nieuw is.

Voordelen van een refurbished iPhone

Het kopen van een refurbished iPhone heeft verschillende voordelen. Allereerst is het prijsverschil tussen een nieuwe en refurbished iPhone vaak groot, wat kan oplopen tot wel 60%. Daarnaast ben je ook nog eens duurzaam bezig, omdat je een gebruikte telefoon koopt die opnieuw is opgeknapt en zo langer meegaat. Bij Mobielmakers krijg je standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone, wat betekent dat je altijd bij ons terecht kunt voor vragen of problemen.

Garantie op een refurbished iPhone

Bij Mobielmakers zit er standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone. Dat betekent dat we de telefoon voor je repareren als iets toch niet goed blijkt te werken, of dat de telefoon zelfs helemaal vervangen wordt als dit de juiste oplossing blijkt te zijn. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke defecten en ben je altijd verzekerd van een goed werkende telefoon.

Betrouwbaarheid van een refurbished iPhone

Bij Mobielmakers hebben al onze refurbished iPhones het Keurmerk Refurbished. Dit keurmerk garandeert dat onze refurbished telefoons veilig zijn en goed werken, omdat wij voldoen aan alle criteria die hieraan gesteld worden. Onze refurbished iPhones worden op wel 50 punten gecontroleerd, zodat we er zeker van zijn dat je een veilige en goed werkende iPhone krijgt. Met twee jaar garantie bieden wij extra zekerheid dat je een betrouwbaar apparaat hebt gekocht.

Bij Mobielmakers vind je een ruim assortiment aan refurbished iPhones die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bekijk ons aanbod en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of onze refurbished iPhones liever met eigen o

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.