• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Top 5 gratis citytrip apps

Top 5 gratis citytrip apps

De zomervakantie komt eraan en dat betekent vaak een citytrip plannen. Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, het is altijd fijn om een steuntje in de rug te hebben tijdens je reis. Daarom hebben wij de vijf beste gratis citytrip apps voor je op een rijtje gezet.

1. Urban Journalist

Als je nog twijfelt over welke plekken je graag wilt bezoeken dan is Urban Journalist de perfecte app. Hierin kun je zien wat andere mensen voor jou hebben gedaan in de stad en wat hun favoriete plekjes waren. Ook kun je in de app zelf op zoek gaan naar de beste hotspots en deze op je profiel opslaan om ze later te bezoeken. Verder kun je zelfs samen met je vrienden de hele stedentrip van begin tot eind plannen. Zo heb je alle hotspots die je wilt bezoeken per dag georganiseerd, kun je tijdstippen bijzetten en deelnemers uitnodigen.

2. Google Maps

Een misschien voor de hand liggende app die toch echt niet mag ontbreken is Google Maps. In deze navigatie app kun je de hele wereld vinden en de weg laten wijzen in elke stad. Zo verdwaal je niet als de weg je even niet meer bekend voorkomt en kom je op de snelste en meest efficiënte manier op alle hotspots. Ook kun je kaarten downloaden als je van tevoren weet dat je even geen bereik hebt.

3. AroundMe

Stel je eens voor, je loopt in de stad en hebt opeens enorme dorst. Het eerste wat je dan wilt is de dichtstbijzijnde supermarkt opzoeken. Daarvoor komt de app AroundMe goed van pas. Deze app vertelt je namelijk alle voorzieningen die bij jou in de buurt zitten. Zo hoef je zelf niet om je heen te zoeken en heb je meteen de route hoe je er het snelste komt. Zo is de app onderverdeeld in meerdere categorieën, waardoor je bijvoorbeeld ook het dichtstbijzijnde pinautomaat of restaurantje kan vinden.

4. Tripadvisor

Heb je een leuk restaurantje gevonden, maar wil je zeker weten dat je er ook lekker kan eten? Dan komt de app Tripadvisor goed van pas. Op deze app plaatsen mensen hun foto’s en recensies van plekken waar ze zijn geweest. Hierop staan alle restaurants, hotels en bezienswaardigheden die je maar kan vinden. Ook kun je hier van tevoren bekijken wat je graag wilt bezoeken en kun je zelfs alvast een plekje reserveren. Zo weet je zeker dat je terechtkomt op een goed plekje die jou bevalt.

5. Spotted by Locals

Ben je op citytrip in een grote stad en ben je even toe aan een wat minder toeristische plek? Check dan vooral even wat de app Spotted by Locals te bieden heeft. Hierop plaatsen locals uit de stad hun ervaringen van hun favoriete plekken. Lokale restaurants, verborgen parken en unieke winkels kun je allemaal vinden in deze app. Daarnaast is er een kaart te downloaden zodat je meteen weet hoe je er kan komen.

Met deze vijf gratis citytrip apps ben je goed voorbereid op je reis. Vergeet niet om ook offline kaarten te downloaden, zodat je altijd toegang hebt tot de apps, zelfs als je geen internetverbinding hebt.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.