• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Verzekeringen

Verzekeringen

9.7/10 61 reviews van klanten

Telefoon & tablet verzekeringen

Mobielmakers werkt samen met verzekeringsmaatschappij Harmony om telefoons en tablets te verzekeren. Bij het afsluiten van een verzekering ben je beschermd tegen de kosten van bijvoorbeeld waterschade, een kapot onderdeel of diefstal van je telefoon of tablet. Bij schade aan het device kunnen wij de reparatie uitvoeren in de winkel, zodat je de telefoon niet op hoeft te sturen en deze meteen weer gerepareerd terugkrijgt.

We maken bij Mobielmakers gebruik van het onderstaande smart service plan, waarbij je zelf de gewenste dekking kan uitkiezen. In de winkel geven we gratis en onafhankelijk advies over de beste dekking voor jouw telefoon of tablet.

Voordelen van je telefoon verzekeren bij Mobielmakers

Ons team geeft je in de winkel een passend en persoonlijk advies om te kijken welke dekking het beste bij jou past. Bij het afsluiten van de Harmony verzekering bij Mobielmakers kunnen wij alle reparaties onder de €200,- ter plekke in de winkel uitvoeren. Als het bedrag van de reparatie boven de €200,- uitkomt sturen wij eerst een fotoreportage op naar de verzekeringsmaatschappij. Na goedkeuring van Harmony kunnen wij het device ook meteen in de winkel repareren. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere verzekeringen, omdat je dan het device eerst moet opsturen waardoor je het vaak 2 weken of zelfs langer kwijt bent. Omdat wij de reparatie ter plekke kunnen uitvoeren heb je het device ook meteen weer terug en is een leentoestel niet nodig.

Reparaties bij Mobielmakers

We kunnen bij Mobielmakers vrijwel alle reparaties uitvoeren van elke smartphone of tablet. Je kan bij ons terecht voor de reparatie van een defect onderdeel, een kapot scherm, waterschade of een softwareprobleem. Ook als je geen verzekering hebt afgesloten kan je bij ons naar binnen lopen voor een reparatie. Binnen een uur heb je het device weer helemaal gerepareerd terug.

Bekijk de reparatie mogelijkheden
Iphone Reparaties bij Mobielmakers

iPhone

Iphone Reparaties bij Mobielmakers

iPad

Samsung Smartphone Reparaties bij Mobielmakers

Samsung

Huawei Smartphone Reparaties bij Mobielmakers

Huawei

Sony Smartphone Reparaties bij Mobielmakers

Sony

Xiaomi Smartphone Reparaties bij Mobielmakers

Xiaomi

Oneplus Smartphone Reparaties bij Mobielmakers

Oneplus

Nokia Smartphone Reparaties bij Mobielmakers

Nokia

Oppo

LG Smartphone Reparaties bij Mobielmakers

LG

Anderen bekeken ook

Abonnementen

Abonnementen

Reparaties

Reparaties

Over Mobielmakers

Over Mobielmakers

Whatsapp ons