• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Zakelijk

Zakelijk

Mobielmakers is de specialist op het gebied van mobiele telefonie voor bedrijven. Als zakelijke klant ben je bij Mobielmakers verzekerd van kwaliteit en service op maat. Mobielmakers biedt diverse oplossingen voor bedrijven, van reparatieservices tot verzekeringen en refurbished telefoons. Daarnaast biedt Mobielmakers ook oplossingen voor zakelijke klanten die veel in het buitenland werken en een haal- en brengservice voor reparaties binnen een straal van 30 kilometer en reparaties per post voor klanten buiten deze straal.

Voordelen zakelijke samenwerking

Het grootste voordeel is dat je als zakelijke klant bij Mobielmakers zelf helemaal nergens aan hoeft te denken. Wij regelen alles als het gaat om mobiele telefonie en zorgen voor een vast aanspreekpunt binnen het bedrijf. Alles wat er nodig is voor een passende service kan door ons geleverd worden, afhankelijk van wat jouw bedrijf nodig heeft. Hierbij denken we graag met je mee en geven we een advies op maat.

Zo kunnen we een reparatieservice aanbieden, waarbij het device direct gerepareerd wordt als deze kapot is gegaan. In de paar uur die je moet wachten krijg je van ons een leentoestel als dit nodig is. Ook kan je bij ons de toestellen verzekeren zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan als een defect niet onder de garantie valt. Samen maken we duidelijke afspraken over de service die wij aan jou kunnen bieden. Hieronder leggen we een aantal voordelen van een zakelijke samenwerking nog even wat uitgebreider uit.

Neem contact op 100 zakelijke klanten gingen je voor!

Onze zakelijke oplossingen

Gepersonaliseerde telefoonhoezen

Gepersonaliseerde telefoonhoezen

Zakelijke telefoon reparaties

Zakelijke telefoon reparaties

VoIP Telefonie

VoIP Telefonie

Zakelijke telefoonabonnementen

Zakelijke telefoonabonnementen

Mobielmakers de partner voor zakelijke telefonie

Sinds dit jaar hebben wij onze diensten uitgebreid naar de zakelijke sector. Net zoals we al jarenlang bekend staan om onze persoonlijke en snelle service in onze winkel, streven we er nu ook naar om deze kwaliteiten te bieden aan de zakelijke markt. Mobielmakers is jouw complete partner voor zakelijke behoeften – variërend van de aankoop van apparaten tot het beheer van abonnementen en het ontzorgen van reparaties met onze speciale zakelijke reparatieservice. We staan klaar om jou te ondersteunen, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent, terwijl wij uitblinken in waar wij in uitblinken.

Voor elke organisatie een passend toestel

Mobielmakers, dé zakelijke partner, staat klaar om jouw organisatie op elk gebied te helpen. Met een uitgebreid assortiment aan apparaten, variërend van de nieuwste iPhones, iPads tot de innovatieve Apple Watches, voorzien wij in de behoeften van jouw personeel. Onze unieke focus op duurzaamheid komt tot uiting in ons aanbod van refurbished telefoons, waarmee we niet alleen jouw bedrijf laten voorzien van de behoefte aan een refurbished iphone, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Elk apparaat ondergaat grondige testen om 100% functionaliteit te garanderen en wordt geleverd met een garantieperiode van 2 jaar, zodat jij met volste vertrouwen kunt ondernemen. Ervaar de toekomst van zakelijke mogelijkheden met Mobielmakers!

Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.