• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Zakelijk / Zakelijke aanschaf van telefoons en tablets

Zakelijke aanschaf van telefoons en tablets

9.7/10 61 reviews van klanten

Zakelijke telefoon of tablet die past bij jullie bedrijf

Naast de verkoop van toestellen aan particulieren kun je als zakelijke gebruiker ook bij ons terecht voor smartphones en tablets.

Omdat de behoeften van zakelijke gebruikers soms anders zijn dan van particulieren is het belangrijk dat je goed en onafhankelijk advies krijgt over welke toestellen bij jouw organisatie passen. Wij helpen je om het meest geschikte toestel te vinden, of je nu één toestel nodig hebt of een toestel voor elke medewerker. Wij voorzien de toestellen van bijbehorende accessoires en maken de toestellen gebruiksklaar zodat ze direct gebruikt kunnen worden.

Het gebruiksklaar maken van de toestellen kan eventueel heel eenvoudig gedaan worden via onze Mobile Device Management (MDM) service. Hierbij zijn bijvoorbeeld mailadressen, wifi-connecties, bepaalde bedrijfsapps als Microsoft Authenticator of een rooster app al vooraf ingesteld op het device. Daarnaast kan je bepaalde activiteiten op een apparaat goed-, afkeuren. Wanneer een toestel onder device management valt bevordert dit het veilig gebruik van deze toestellen. Tegenwoordig is dit helaas noodzakelijk in verband met bijvoorbeeld een datalek van bedrijfsgegevens of zelfs een cyberattack. Daarnaast blijft het toestel in het beheer van je bedrijf. Wanneer een toestel kwijt raakt of gestolen is,  wordt deze geblokkeerd met een melding dat deze terug gebracht moet worden naar uw bedrijf.

Wil je graag meer weten over wat we voor je organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je er graag meer over.

Vrijblijvend contact opnemen
Aaron
Geschreven door

Aaron

Verder lezen

Je iPhone luidspreker vervangen?
tips

Je iPhone luidspreker vervangen?

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg
tips

Zit het geheugen van je iPhone vol? Zó maak je hem weer leeg

Whatsapp ons