• 9.7/ 10
 • Gratis omruilgarantie

 • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
FC Twente & Mobielmakers

FC Twente & Mobielmakers

FC Twente, een club die bekend staat om passie, toewijding en streven naar perfectie. Op en naast het veld is communicatie van essentieel belang. Om deze reden heeft FC Twente de handen ineengeslagen met Mobielmakers Telecom & Reparaties, een partner die de club ontzorgt op het gebied van mobiele telefonie. Van (spoed)reparaties tot gepersonaliseerde accessoires, Mobielmakers staat paraat om de club in contact te houden, zowel letterlijk als figuurlijk.


Snelle (spoed)reparaties een cruciale schakel

In de wereld van het professionele voetbal is snelheid vaak het sleutelwoord, zowel op het veld als daarbuiten. Het komt niet zelden voor dat spelers, coaches, stafleden of medewerkers hun mobiele apparaten beschadigen tijdens intensieve trainingen of drukke wedstrijddagen. In dergelijke gevallen is een snelle oplossing van cruciaal belang.

Gepersonaliseerde accessoires stijlvol en functioneel

Mobielmakers gaat verder dan alleen reparaties. Ze bieden FC Twente ook een scala aan gepersonaliseerde accessoires om stijl en functionaliteit te combineren. Of het nu gaat om aangepaste hoesjes met het clublogo of beeldschermprotectie die een schade voorkomt bij een val, Mobielmakers begrijpt de behoefte van deze club!

Proactieve ondersteuning, altijd paraat

Mobielmakers Telecom & Reparaties biedt daarnaast proactieve ondersteuning aan FC Twente door continu beschikbaar te zijn voor vragen, advies en eventuele problemen. Dit partnerschap is gebaseerd op wederzijds begrip en de wens om de club te ondersteunen in alle aspecten van mobiele communicatie. Het directe contact met de operationele dienst bij FC Twente, zorgt voor een vlotte afhandeling van eventuele mobiele problemen!

Ben je benieuwd wat Mobielmakers voor uw onderneming kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en een van onze medewerkers neemt contact met u op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

  Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

  Contact
  Hi! Hoe kan ik je helpen?

  Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.