• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Mobielmakers en Hassink B.V.

Mobielmakers en Hassink B.V.

Bij Mobielmakers helpen we naast particulieren ook veel zakelijke klanten. We helpen bedrijven van begin tot eind en regelen alles als het gaat om telefoons. De klant vraagt, wij regelen de rest. Zo helpen we ook Hassink B.V. aan de juiste toestellen, inclusief de beste service!

Over Hassink B.V.

Hassink  B.V. is een drukkerij uit Haaksbergen, opgericht in 1902 en  specialiseert zich sinds 2012 in verpakkingsdrukwerk. Het bedrijf staat voor functionele en aantrekkelijke verpakkingen en een service die daarbij aansluit. Zo heeft het bedrijf korte levertijden en een goede bereikbaarheid. Om ervoor te zorgen dat ze altijd bereikbaar zijn maken ze gebruik van de zakelijke service van Mobielmakers.

De samenwerking tussen Mobielmakers en Hassink  B.V.

Wij van Mobielmakers regelen alles voor Hassink als het gaat over fysieke telefonie. We voorzien het bedrijf van de juiste telefoons en adviseren de medewerkers over welke telefoon ze het beste kunnen gebruiken. Ook zorgen wij ervoor dat de juiste accessoires meegeleverd worden, zoals opladers en bijvoorbeeld car kits om altijd bereikbaar te blijven. De telefoons zijn voorzien van een goede case en screenprotector om het apparaat zo goed mogelijk te beschermen. Als een telefoon toch kapot is gegaan dan staan wij van Mobielmakers ook klaar om het te repareren.

De service van Mobielmakers

Is een telefoon tijdens het werken beschadigd geraakt? Dan zorgen wij van Mobielmakers ervoor dat de telefoon gerepareerd wordt. De medewerkers van het bedrijf zijn altijd binnen 90 minuten weer bereikbaar. Dat is natuurlijk wel van groot belang voor de zakelijke markt! De medewerkers zijn altijd welkom in onze winkel voor een reparatie of advies. Na de service leveren wij één overzichtelijke en duidelijke factuur. Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze zakelijke service bij Mobielmakers? Neem dan hier een kijkje voor alle informatie. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel om daar al je vragen te stellen.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.