• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Mobielmakers en Koopmans Bouw

Mobielmakers en Koopmans Bouw

Bij Mobielmakers helpen we naast particulieren ook veel zakelijke klanten. We helpen bedrijven van begin tot eind en regelen alles als het gaat om telefoons en bereikbaarheid. De klant vraagt, en wij regelen de rest. Zo helpen we ook Koopmans Bouw aan de juiste telefoons, inclusief de beste service!

Over Koopmans Bouw

Koopmans bouwgroep is een bedrijf uit Enschede dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van woningen en utiliteitsgebouwen. Veiligheid, duurzaamheid en uiterlijk staan bij het bedrijf hoog in het vaandel. Koopmans bouw valt onder een grote organisatie en heeft maar liefst ruim 300 medewerkers. Bereikbaarheid is daarom een groot en belangrijk onderdeel in het bedrijf.

De samenwerking tussen Mobielmakers en Koopmans Bouw

Koopmans bouw was op zoek naar een bedrijf die ze kon helpen om altijd bereikbaar te blijven. In deze zoektocht kwam het bedrijf al snel terecht bij de service van Mobielmakers. Zo regelen wij de beste telefoons voor het bedrijf om zeker te weten dat de medewerkers altijd bereikbaar zijn. Daarbij leveren wij de beste accessoires, zoals telefoonhoesjes en screenprotectors. Alle producten worden binnen één dag aan het bedrijf geleverd.

De service van Mobielmakers voor Koopmans Bouw

Tegenwoordig is niks meer zo belangrijk als altijd goed bereikbaar zijn. Daarom bieden wij onze 4 uursservice aan bij Koopmans Bouw. Deze service houdt in dat wij kapotte apparaten bij het bedrijf ophalen, repareren en weer terugbrengen, en dit allemaal binnen 4 uur. Op deze manier zijn de medewerkers maar voor een korte tijd onbereikbaar en kunnen ze dezelfde dag nog hun telefoon weer gebruiken.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze zakelijke service bij Mobielmakers? Kijk dan vooral hier voor alle informatie. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs de winkel van Mobielmakers te gaan om daar al je vragen te stellen.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.