• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Mobielmakers en Ten Brummelhuis Bouw

Mobielmakers en Ten Brummelhuis Bouw

Over Ten Brummelhuis Bouw

Ten Brummelhuis Bouw is een bouwbedrijf uit Borne. Het bedrijf staat voor het aannemen en uitvoeren van bouw- en betonwerken. Ook in deze branche is het belangrijk om contacten te onderhouden, en daar helpen wij bij! Met onze service zijn ze nooit (langer dan 45 min) onbereikbaar!

De samenwerking tussen Mobiel Makers en Ten Brummelhuis Bouw

Wij geven advies aan Ten Brummelhuis Bouw over welke toestellen het beste voldoen aan de wensen van alle partijen. Op deze manier weten ze zeker dat ze het beste toestel hebben die bij het werk past. Alle telefoons worden geleverd met een telefoonhoes naar wens en zijn voorzien van een screenprotector.

Ook hebben wij er samen met Ten Brummelhuis voor gezorgd dat medewerkers voorzien zijn van een tijdelijke woning met de nodige WiFi punten. Wij als Mobiel Makers en de medewerkers van Ten Brummelhuis zijn hier ontzettend blij mee.

De service van Mobiel Makers

We bieden bij Mobiel Makers niet alleen de beste telefoons, maar ook de beste service. Zo worden de toestellen bijvoorbeeld afgeleverd op een adres naar keuze. Wanneer een toestel gerepareerd moet worden, kunnen de werknemers langs de winkel gaan voor een reparatie, of we halen ze op bij Ten Brummelhuis Bouw. Na de service van Mobiel Makers ontvangt het bedrijf één overzichtelijk factuur waar alles duidelijk op beschreven staat.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze zakelijke service bij Mobiel Makers? Kijk dan vooral hier voor alle informatie. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel om daar al je vragen te stellen.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.