• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Mobielmakers X TKF: Een waardevolle samenwerking!

Mobielmakers X TKF: Een waardevolle samenwerking!

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je bedrijfsprocessen soepel verlopen en dat je medewerkers altijd en overal efficiënt kunnen werken. En wat is er nu beter dan een goede zakelijke iPad om dit mogelijk te maken? Bij ons kun je rekenen op een uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit, waardoor je altijd goed voor elkaar bent.

Onlangs hebben we met trots 20 zakelijke iPads afgeleverd bij TKF, een bedrijf dat net als wij hoge eisen stelt aan kwaliteit en service. Om ervoor te zorgen dat de iPads optimaal beschermd zijn tijdens gebruik, hebben we ze uitgerust met Duty Cases. Deze hoesjes bieden de maximale bescherming tegen val- en stootschade, waardoor de iPads langer meegaan en je geen onnodige reparatiekosten hebt. Bovendien hebben we gezorgd voor extra lange oplaadkabels van 2 meter, zodat je medewerkers nooit meer gedoe hebben met korte kabels en beperkte bewegingsvrijheid.

Wij willen TKF dan ook hartelijk bedanken voor deze prachtige order en het vertrouwen in onze dienstverlening. Het is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn en onze klanten blij maken met onze op maat gemaakte oplossingen.

Ben jij op zoek naar een telecom partner die met je meedenkt en de beste oplossingen biedt voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze zakelijke pagina vind je meer informatie over onze producten en diensten. En als je nog vragen hebt of meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.