• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Prijsverhoging voor abonnementen

Prijsverhoging voor abonnementen

Vodafone en KPN kondigen prijsverhogingen aan voor hun mobiele abonnementen

Zowel Vodafone als KPN hebben aangekondigd dat ze de tarieven voor hun mobiele abonnementen gaan verhogen. Deze prijsverhogingen, die het gevolg zijn van de inflatiecorrectie, bedragen respectievelijk 10 en 8,4 procent.

Prijsverhoging bij Vodafone: 10 procent

Vodafone heeft aangekondigd dat bestaande klanten vanaf 1 oktober 10 procent meer gaan betalen voor hun abonnementen. Deze prijsverhoging is van toepassing op huidige abonnees. Als je een particulier abonnement hebt afgesloten na 1 juli 2023, blijf je de overeengekomen prijs van dat moment betalen. Echter, als het gaat om een zakelijk abonnement dat na die datum is afgesloten, word je wel geconfronteerd met de aangekondigde prijsverhoging.

Vodafone heeft het gemiddelde inflatiepercentage gebruikt dat is berekend door het Centraal Bureau voor de Statistiek voor het jaar 2022. Het is nog niet duidelijk of virtuele provider Hollandsnieuwe, die het Vodafone-netwerk gebruikt, ook een inflatiecorrectie zal doorvoeren.

Inflatiecorrectie ook bij KPN: 8,4 procent

KPN heeft ook aangekondigd dat de tarieven voor mobiele abonnementen omhoog gaan. Klanten zullen maximaal 2,50 euro per maand meer gaan betalen, waarbij KPN een andere berekening van het CBS hanteert. Dit resulteert in een inflatiecorrectiepercentage van 8,4 procent, wat iets lager is dan bij Vodafone.

Het is waarschijnlijk dat ook T-Mobile binnenkort een vergelijkbare inflatiecorrectie zal aankondigen.

Verlengen van zakelijke abonnementen bij Mobielmakers

Bedrijven die een Vodafone of KPN-abonnement hebben en op zoek zijn naar opties om hun zakelijke mobiele abonnementen te verlengen, nodigen wij uit om contact op te nemen met Mobielmakers. In 80% van de gevallen is er veel te winnen op het gebied van zakelijke mobiele abonnementen, aarzel dus niet om contact op te nemen!

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.