• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Reparatie zakelijke telefoons en tablets: snel en zorgeloos

Reparatie zakelijke telefoons en tablets: snel en zorgeloos

Als zakelijke gebruiker is het van groot belang dat je mobiele apparaat altijd goed functioneert. Of het nu gaat om het bereikbaar zijn van je klanten of het uitvoeren van werkzaamheden via zakelijke applicaties, je wilt te allen tijde kunnen vertrouwen op je telefoon of tablet. Maar wat als je apparaat stuk gaat? Gelukkig kun je als zakelijke relatie bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van je zakelijke telefoons en tablets. In dit artikel vertellen we je alles over onze reparatieservice.

De gevolgen van een defect apparaat voor zakelijke gebruikers

Voor particuliere gebruikers is het al vervelend genoeg als hun smartphone kapot gaat, maar voor zakelijke gebruikers kan het nog meer gevolgen hebben. Bereikbaarheid is van groot belang en ook het gebruik van zakelijke applicaties moet te allen tijde mogelijk zijn. Een defect apparaat kan dan ook leiden tot flinke problemen. Het is daarom van groot belang dat een reparatie snel en grondig plaatsvindt.

Haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Om de reparatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden wij als reparatieservice een haal- en brengservice voor zakelijke klanten aan. Wij halen het toestel op bij jou op kantoor en brengen het weer terug zodra de reparatie is voltooid. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het wegbrengen van het apparaat en kun je ondertussen gewoon je werkzaamheden blijven uitvoeren.

Garantie en verzekering voor zakelijke klanten

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in dat het product moet functioneren naar behoren. Als blijkt dat dit niet het geval is, kun je dit bij ons laten controleren en repareren. Als zakelijke klant kun je daarnaast ook gebruik maken van onze verzekeringen op smartphones en tablets. Zo voorkom je onverwachte kosten bij ongelukjes en defecten die niet onder de garantie vallen.

Spoed reparaties voor zakelijke klanten

Wij begrijpen dat het voor zakelijke klanten van groot belang is dat een defect apparaat snel gerepareerd wordt. Daarom bieden wij ook spoedreparaties aan voor zakelijke klanten. We repareren het toestel zo snel mogelijk zodat jij en je medewerkers weer bereikbaar zijn. Daarnaast stellen wij ook een leentoestel beschikbaar zodat je altijd mobiel blijft.

 

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.