• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Samenwerking JUICT & Mobielmakers experts in IT en telecom

Samenwerking JUICT & Mobielmakers experts in IT en telecom

JUICT is een bedrijf dat zich richt op het leveren van professionele en betrouwbare IT-diensten aan zakelijke klanten. De pijlers waar JUICT zich op focust zijn;

  • Systeembeheer, het volledige beheer van de ICT-omgeving
  • Cloud, altijd en overal toegang tot uw gegevens en programma’s
  • Security, het beveiligen van uw ICT-omgeving door middel van de beste securityoplossingen
  • Telefonie, verschillende telefonie oplossingen waaronder VOIP & microsoft teams

Mobielmakers & JUICT zijn al een aantal jaren aan elkaar verbonden waarin zij elkaar ondersteunen waar mogelijk. Doordat JUICT samenwerkt met Mobielmakers, kunnen zij hun klanten een totaalplaatje aanbieden op het gebied van telecom. Van zuivere en stabiele telefonie, de aanschaf van toestellen, tot een reparatieservice waarbij de eindgebruikers geen moment onbereikbaar zijn door het inzetten van leen toestellen.

Daarnaast dragen JUICT & Mobielmakers bij aan een ontwikkeling die bij veel bedrijven tegenwoordig ontzettend belangrijk is, namelijk duurzaamheid. De klanten van JUICT hebben de mogelijkheid om oude devices in te ruilen op bijvoorbeeld een nieuwe smartphone. Naast dat het een duurzame oplossing is, is het ook een mooie kostenbesparende oplossing.

Anto te Lintelo, eigenaar van JUICT aan het woord: ‘’Mobielmakers is een partner die perfect aansluit bij onze kijk op IT. Ze begrijpen onze behoefte om klanten een complete IT- en telecomoplossing te bieden. Met hun expertise in telecom en onze IT-diensten kunnen we de klant een totaaloplossing bieden. De focus van Mobielmakers op kwaliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid sluit naadloos aan bij onze principes’’.

Al met al kunnen wij van Mobielmakers zeggen dat we ontzettend trots zijn op deze samenwerking. 2 jonge bedrijven, die elkaar ondersteunen waar mogelijk & vooruit willen helpen naar de toekomst!

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.