• 9.7/ 10
  • Gratis omruilgarantie

  • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Zakelijke aanschaf van telefoons en tablets

Zakelijke aanschaf van telefoons en tablets

Als zakelijke gebruiker heb je andere behoeften dan een particuliere gebruiker. Daarom is het van belang dat je goed advies krijgt bij het aanschaffen van telefoons en tablets voor jouw bedrijf. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van geschikte apparaten die passen bij de specifieke wensen van jouw bedrijf.

Onafhankelijk advies bij aanschaf van zakelijke telefoons en tablets

Bij de aanschaf van telefoons en tablets voor jouw bedrijf is het belangrijk dat je kiest voor toestellen die passen bij de wensen van jouw organisatie. Bij ons kun je terecht voor onafhankelijk advies om het meest geschikte toestel te vinden. Of je nu één toestel nodig hebt of een toestel voor elke medewerker, wij staan voor je klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Gebruiksklare toestellen met Mobile Device Management

Wij bieden niet alleen de verkoop van toestellen, maar maken de toestellen ook gebruiksklaar met behulp van onze Mobile Device Management (MDM) service. Hierbij worden bijvoorbeeld mailadressen, wifi-connecties, bedrijfsapps en meer al vooraf ingesteld op het apparaat. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde activiteiten op een apparaat goed of af te keuren. Wanneer een toestel onder device management valt, bevordert dit de veiligheid en efficiëntie van het gebruik van deze toestellen. Dit is helaas noodzakelijk in verband met mogelijke datalekken of cyberaanvallen. Ook blijft het toestel in het beheer van jouw bedrijf. Bij verlies of diefstal van een toestel wordt deze geblokkeerd en wordt er een melding weergegeven dat deze teruggebracht moet worden naar jouw bedrijf.

Contact voor meer informatie

Wil je graag meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van geschikte telefoons en tablets die passen bij jouw bedrijf en bieden gebruiksklare toestellen met behulp van onze Mobile Device Management service.

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Ontdek meer over dit onderwerp, neem contact met ons op

Contact
Hi! Hoe kan ik je helpen?

Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.