• 9.7/10 61 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Zakelijke oplossingen

Zakelijke oplossingen

9.7/10 61 reviews van klanten

Onze zakelijke oplossingen

Bij Mobielmakers kunnen we de zakelijke markt voorzien van alles als het gaat om mobiele telefonie. We zorgen voor volledige ontzorging van begin tot eind zodat je als zakelijke klant nergens meer naar om hoeft te kijken. Op deze manier heb je alle tijd om je te focussen op jouw eigen bedrijf en regelen wij de rest. We hebben hierbij alles van A tot Z in handen. Denk hierbij aan het regelen van telefoons, reparaties, accessoires, verzekeringen en abonnementen. Hierbij bieden we zelfs een haal- en brengservice aan.

Voordelen zakelijke samenwerking

Het grootste voordeel is dat je als zakelijke klant bij Mobielmakers zelf helemaal nergens aan hoeft te denken. Wij regelen alles als het gaat om mobiele telefonie en zorgen voor een vast aanspreekpunt binnen het bedrijf. Alles wat er nodig is voor een passende service kan door ons geleverd worden, afhankelijk van wat jouw bedrijf nodig heeft. Hierbij denken we graag met je mee en geven we een advies op maat.

Zo kunnen we een reparatieservice aanbieden, waarbij het device direct gerepareerd wordt als deze kapot is gegaan. In de paar uur die je moet wachten krijg je van ons een leentoestel als dit nodig is. Ook kan je bij ons de toestellen verzekeren zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan als een defect niet onder de garantie valt. Samen maken we duidelijke afspraken over de service die wij aan jou kunnen bieden. Hieronder leggen we een aantal voordelen van een zakelijke samenwerking nog even wat uitgebreider uit.

Smartphone & tablet verzekeringen voor bedrijven

Als zakelijke klant bij Mobielmakers kan je bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe smartphones. We denken graag met je mee om een passend toestel uit te kiezen die veilig is in gebruik en lang meegaat. Ook zorgen we voor de juiste accessoires zoals een beschermende case als dit nodig is. Na aankoop heb je altijd 2 jaar garantie op je device en bij een fout in de smartphone kan je gebruik maken van onze reparatieservice.

Is de kans aanwezig dat er een defect ontstaat die niet onder de garantie valt? Dan is het handig om ook een zakelijke verzekering bij ons af te sluiten. Wij werken samen met verzekeringsmaatschappij Harmony, waarbij we reparaties ter plekke in de winkel kunnen uitvoeren. Hiermee hoef je nooit lang te wachten totdat de telefoon weer is gemaakt. Bekijk hier alle voordelen van het verzekeren van je telefoon.

Refurbished telefoons voor bedrijven

Voor de beste prijs-kwaliteit deal is de aanschaf van een refurbished smartphone een goede optie. En het is niet alleen voordelig, het is ook nog eens goed voor het milieu. Dit kan al helemaal goed uitpakken als jouw bedrijf staat voor duurzaamheid. Een refurbished telefoon is op wel 50 punten gecontroleerd en gerepareerd waardoor de telefoon een kwaliteit heeft van een vrijwel nieuwe telefoon. De telefoon voldoet hiermee aan alle kwaliteitseisen van onze partner en van onszelf. Als je een refurbished telefoon koopt bij Mobielmakers heb je 6 maanden garantie na de aankoop. Is het tijd om je zakelijke telefoon te vervangen? Ook dan kan je terecht bij Mobielmakers. Oude toestellen zijn vaak nog in te ruilen. Op deze manier blijft de telefoon niet in de kast liggen én krijg je ook nog eens extra korting op een nieuw toestel.

Zakelijke smartphone abonnementen

Het afsluiten van een zakelijk abonnement brengt veel voordelen met zich mee. Zo kan je naast de toestelkosten ook de abonnementskosten van de inkomsten- en omzetbelasting aftrekken. En dit doe je niet alleen voor het abonnement van je eigen toestel maar ook voor alle medewerkers van het bedrijf die een zakelijk toestel hebben. We staan bij Mobielmakers klaar voor iedere onderneming. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en passend advies.

Zakelijke telefoon in het buitenland

Ben je voor het werk vaak in het buitenland en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We leggen je graag alles uit over de zakelijke service als je in het buitenland werkt en bekijken wat het beste past in jouw zakelijke situatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zakelijk een flinke korting te krijgen wanneer je een telefoonabonnement combineert met een internetprovider op het zakelijke adres. Ook hiervoor ben je bij ons op de goede plek.

Haal en brengservice voor smartphone & tablet reparaties

Heb je door alle drukte in jouw bedrijf geen tijd om langs te komen voor een reparatie? Dan kan je gebruik maken van onze haal- en breng service. We halen het defecte device dan thuis of op het werk op en brengen het aan het eind van de dag weer gerepareerd terug. Deze service bieden wij aan binnen een straal van 30 kilometen van onze winkel. De eerste 5 kilometer zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per kilometer. Ook als je bedrijf buiten 30 kilometer van de winkel zit kan je de telefoon door ons laten repareren. Dit doe je door de telefoon naar ons op te sturen. Wanneer wij het device binnen hebben, repareren wij het meteen en sturen we het dezelfde dag nog weer naar je terug. De verzendkosten naar ons zijn voor jouw rekening, het terugsturen betalen wij. Neem van tevoren wel even contact met ons op zodat we weten dat jouw pakketje eraan komt.

Bedrijven waarmee wij samenwerken

Mobielmakers en Koopmans Bouw
zakelijk

Mobielmakers en Koopmans Bouw

Mobielmakers X TKF: Een waardevolle samenwerking!
zakelijk

Mobielmakers X TKF: Een waardevolle samenwerking!

Mobielmakers en Ten Brummelhuis Bouw
zakelijk

Mobielmakers en Ten Brummelhuis Bouw

Whatsapp ons