• 9.7/10 60 reviews van klanten
Neem direct contact op 053 879 57 70

Home / Zakelijke oplossingen

Zakelijke oplossingen

9.7/10 60 reviews van klanten

Onze zakelijke oplossingen

Mobielmakers kan de zakelijke markt voorzien van alles met betrekking tot mobiele telefonie. Wij zorgen ervoor dat je als zakelijke klant nergens naar hoeft om te kijken, kortom: volledige ontzorging voor je mobiel. Bij ons is de zakelijke klant echt een klant en niet slechts een getalletje. Van A tot Z hebben wij zelf alles in handen, denk hierbij aan:

  • Het leveren van nieuwe of refurbished telefoons
  • Het repareren van smartphones/tablets
  • Haal & breng service
  • Een leentoestel zodat je altijd bereikbaar bent
  • Afsluiten van zakelijke abonnementen
  • Passende aanbiedingen doen voor vernieuwing van abonnementen
  • Voorzien van telefoon accessoires
  • Het verzekeren van alle toestellen zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan
  • Één vast aanspreekpunt

Een heleboel voordelen dus, als zakelijk partner van Mobielmakers. We lichten een aantal graag nog even toe.

Kevin Brinkman
Meer weten over dit? Bas vertelt je graag meer
Contact opnemen

Smartphone & Tablet verzekeringen voor bedrijven

Bij Mobielmakers kun je uiteraard terecht voor nieuwe smartphones. We denken graag met je mee zodat je een toestel hebt die eenvoudig en veilig in gebruik is en daarnaast lekker lang meegaat. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan dan kun je rekenen op onze service. Als het probleem onder onze garantie valt dan zorgen we dat je toestel snel gemaakt is zodat jij je werk weer kunt doen. Bang voor een ongelukje dat niet onder de garantie valt? Verzeker je toestel dan zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 

Refurbished telefoons voor bedrijven

Wil jij de beste prijs/kwaliteit deal en daarnaast ook nog eens bijdragen aan het milieu? Kies dan voor een refurbished zakelijk toestel. Een refurbished toestel is volledig gecontroleerd en gekeurd volgens de kwaliteitseisen van zowel onze partner en van onszelf. Zo zijn wij er 100% zeker van dat het toestel in topconditie is. Daarnaast bieden wij 6 maanden garantie op refurbished toestellen. Is het tijd om je zakelijke telefoons(s) te vervangen? Dan zijn uw oude toestellen bij ons vaak nog in te ruilen, we merken dat deze vaak in de kast blijven liggen als reservetoestel wat toch best wel zonde is. 

 

Haal en brengservice voor smartphonereparaties

Heb je geen tijd om bij ons langs te komen voor een reparatie? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Wij komen je toestel thuis of op je werk ophalen en (afhankelijk van de omvang van de reparatie) brengen we hem uiterlijk aan het eind van de dag weer terug. Onze haal- en brengservice bieden we aan voor een straal van 30 kilometer vanaf onze winkel, waarvan de eerste 5 kilometer gratis zijn. Daarna betaal je €0,25 per kilometer.

 

Bezorgservice bij smartphone reparatie

Woon of werk je verder dan 30 kilometer van onze winkel? Ook daar hebben we een passende oplossing voor. Plan je reparatie in en stuur je toestel naar ons op. Wij repareren je toestel en sturen hem dezelfde dag weer terug. De verzendkosten zijn voor jouw rekening en het retourneren betalen wij.

 

 

Zakelijke telefoon abonnementen

Een zakelijk abonnement kan diverse voordelen hebben. Zo kun je naast de kosten voor het aanschaffen van een toestel ook de maandelijkse abonnementskosten aftrekken van de inkomsten- en omzetbelasting. Doe je dit niet alleen voor je eigen toestel en abonnement, maar ook voor je medewerkers die een telefoon nodig hebben voor hun functie dan kan het voordeel al snel oplopen.

 

Zakelijke telefoon in het buitenland?

Ben je veel in het buitenland en ben je benieuwd wat voor jou de beste oplossing is? Wij kunnen je hier alles over uitleggen en bekijken wat het beste past bij jullie zakelijke situatie! Tevens is het zakelijk mogelijk om een flinke korting te krijgen wanneer je de telefoonabonnementen combineert met bijvoorbeeld je internet provider op het zakelijke adres, ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Onze zakelijke voordelen

Overtuigd van onze zakelijke voordelen? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in voor meer informatie. Ook wanneer je graag zou willen weten of het op dit moment binnen je organisatie in orde is kijken wij vrijblijvend met u mee, wij staan klaar voor iedere onderneming!

 

Anderen bekeken ook

Abonnementen

Abonnementen

Verzekeringen

Verzekeringen

Reparaties

Reparaties

Whatsapp ons