• 9.7/ 10
 • Gratis omruilgarantie

 • gratis bezorgd vanaf €80,-

Neem direct contact op 053 879 57 70
Zakelijke telefoon reparaties

Zakelijke telefoon reparaties

Mobielmakers is jouw partner voor zakelijke telefoon reparaties. Wij begrijpen dat een kapot apparaat veel impact kan hebben op jouw bedrijfsvoering en bieden daarom een uitgebreide reparatieservice aan om jou snel weer aan het werk te krijgen.

Directe reparatie en leentoestellen

Wanneer jouw zakelijke telefoon of tablet kapot gaat, bieden wij een snelle reparatieservice waarbij het apparaat direct gerepareerd wordt. In de tijd dat je wacht, krijg je van ons een leentoestel zodat je gewoon door kunt werken. Zo blijft de impact van een kapot apparaat beperkt en kun je snel weer verder met jouw werk.

Verzekering tegen onverwachte kosten

Bij Mobielmakers begrijpen we dat een defect niet altijd onder de garantie valt en onverwachte kosten met zich mee kan brengen. Daarom bieden wij verzekeringen aan voor jouw apparaten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Samen maken we duidelijke afspraken over de service die wij aan jou kunnen bieden zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Haal- en brengservice voor reparaties

Heb je geen tijd om langs te komen voor een reparatie? Geen probleem! Wij bieden een haal- en brengservice aan binnen een straal van 30 kilometer van onze winkel. De eerste 5 kilometer zijn gratis en voor elke extra kilometer rekenen wij €0,25. Zit jouw bedrijf buiten deze straal? Dan kun je het apparaat naar ons opsturen en repareren wij het zo snel mogelijk. Neem wel even contact met ons op voordat je het apparaat opstuurt zodat wij op de hoogte zijn van jouw reparatie.

Meer weten over zakelijke telefoon reparaties?

  Apple Independent Repair Centre

  Mobielmakers is het enige Apple Independent Repair Centre in Oost Nederland en gespecialiseerd in het repareren van jouw Apple apparaten met originele onderdelen. Hierdoor blijft de kwaliteit van jouw apparaat gewaarborgd en ben je verzekerd van een vakkundige reparatie.

  Vrijblijvend meer informatie?

  Onze ervaren en deskundige technici staan klaar om jouw zakelijke telefoon of tablet snel en professioneel te repareren. Bij Mobielmakers ben je verzekerd van een goede service en kwalitatief hoogwaardige reparaties met originele onderdelen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze diensten. Wij helpen je graag verder!

  Meer informatie over Zakelijke telefoon reparaties

  Ontdek meer over Zakelijke telefoon reparaties, neem contact met ons op

  Contact
  Hi! Hoe kan ik je helpen?

  Ja, ik graag contact opnemen of ik wil liever direct appen.